Chat Αναζήτηση    Chat Κατάλογος    Πληροφορίες σχετικά για το irc2go

  irc2go    
Online Chat    

Αναζήτηση για κανάλια και να συμμετέχετε σε αυτούς μέσω διαδυκτιακού περιηγητή!

 
Chat Αναζήτηση :  falcon
Αποτελέσματα1 - 6 of 6  (0.048 δευτερόλεπτα)

Falcon Chat Κανάλια

Κατηγορία:  Computers  >  Programming  >  Falcon
 

falcon Libera.Chat

Chat Κανάλι - 2 χρήστες - 131 λεπτά πρίν - τρέχον θέμα:  The Falcon Programming Language - https://falconpl.org
Κατηγορία: Falcon Chat Κανάλια

SpaceX Rizon

Chat Κανάλι - 4 χρήστες - 131 λεπτά πρίν - τρέχον θέμα:  [[ Jan27 ]] Launches: 2022 03; 2021 31; 2020 26 - Successful Falcon 9s: 138 of 140, 3 Heavys - Booster Recoveries: 103 of 114, 23 RTLS [] Times = EST (UTC -5), [V] = Vandenberg [] ★NEXT★ TODAY 18:11 - CSG-2 [LZ1,B11052-3], https://youtu.be/AbFoi68L-GQ ★ [] UPCOMING: >> Jan29 15:00 - Starlink-36 (group 4-7) >> Feb02 11:37 - NROL-87 [B1071-1][V] >> Feb TBD - Starlink-37 (group 4-8) [
Κατηγορία: Science Fiction Chat Κανάλια

#space Libera.Chat

Chat Κανάλι - 287 χρήστες - 131 λεπτά πρίν - τρέχον θέμα:  Space: the Final Frontier | Jan 27 Falcon 9 • CSG 2 2311 UTC (6:11 p.m. EST) | Jan 29 Falcon 9 • Starlink-36 (4-7) 2000 UTC (3:00 pm EST) | Feb 19 Antares • NG-17 1739 UTC (12:39 p.m. EST) | Off-topic? ##space-offtopic | Logged by everyone
Κατηγορία: Science Fiction Chat Κανάλια

space freenode

Chat Κανάλι - 17 χρήστες - 131 λεπτά πρίν - τρέχον θέμα:  #space the undead again | Jan 27 Falcon 9 • CSG 2 2311 UTC (6:11 p.m. EST) | Jan 29 Falcon 9 • Starlink-36 (4-7) 2000 UTC (3:00 pm EST) | Feb 19 Antares • NG-17 1739 UTC (12:39 p.m. EST) | https://i.imgur.com/f73Te.jpg
Κατηγορία: Science Fiction Chat Κανάλια

periperi Libera.Chat

Chat Κανάλι - 8 χρήστες - 131 λεπτά πρίν - τρέχον θέμα:  falcon-jp lock = none, falcon-uk lock = none, spider lock = none

rust-falcon freenode

Chat Κανάλι - 1 χρήστες - 131 λεπτά πρίν - τρέχον θέμα:  Δεν υπάρχει θέμα
Κατηγορία: Rust Falcon Chat Κανάλια

agda (4)   prolog (4)   programmers (16)   pascal (6)